"Vi är kända för vår flexibilitet, lyhördhet, problemlösningsförmåga och snabba respons"

Byggservice

Omfattande och lång erfarenhet av både små och stora projekt.

Vi erbjuder det lilla bolagets engagemang med lokal kompetens och personlig kontakt samtidigt som du får fördelarna av att samarbete med ett stort företag. Vi strävar efter att vara lyhörda och anpassningsbara, särskilt i projekt med pågående verksamheter, där kraven på säkerhet, professionalism och kommunikation är höga.

Vi är specialister inom kontorsombyggnationer och stambyten med tillhörande lägenhetsrenovering. Vi genomför byggservice efter behov till utvalda kunder. Vi bedriver byggservice i Jönköping, Värnamo, Östergötland, Stockholm och Malmö. Vi skall tillsammans med våra samarbetspartners och beställare, omvärdera, tänka om och utforska nya perspektiv för att hitta de bästa lösningarna för varje uppgift – Rethink Construction. Together

Pålitliga byggserviceleverantör

Vi skapar nära och engagerade samarbeten med våra kunder. 

Vi är har erfarenhet av att göra befintliga fastigheter mer energieffektiva. Det kan inkludera att byta fasad och fönster, uppdatera ventilationssystem till lösningar som återvinner värme från luften eller installera solceller på taken. Vi hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna som passar just din fastighet redan i ett tidigt skede.

Våra medarbetare

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet inom både stora och små projekt, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov.

Språk