Din karriär inom Gärahov

Vi på Gärahovs Bygg vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Tillsammans kan vi hitta vägar för att just du skall kunna nå dina mål i din karriär och vi får chansen att skapa långvariga band med våra anställda.

Vi är måna om att du skall känna dig motiverad och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats. Möjligheten till detta gör vi bl.a. genom en personlig utvecklingsplan för alla medarbetare så de får möjlighet att finna sin roll både i företaget där vi är idag och dit vi planerar att nå imorgon.

Jobba hos oss

Hos oss kommer du erbjudas utmanande arbetsuppgifter med fokus på att realisera framgångsrika projekt som uppfyller våra beställares krav och förväntningar.
Som arbetsgivare tror vi att du är kreativ, engagerad och professionell. Vi förväntar oss att du är självgående, intresserad av att lära dig och att du trivs med att arbeta i arbetslag.

Lediga jobb

Spontanansökan

Du fyller enkelt i ansökningsformuläret om du inte har en profil, eller om det var ett tag sedan du skickade in en ansökan. När du har sparat eller skickat ansökan skapas en profil automatiskt och vi skickar dig ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter.
Språk